"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1 kilo tavuk fiyatına bir kasa balık

25 Eylül 2017, Pazartesi 16:27
Antalya Balık Hali’nde uygun fiyatlar yüz güldürüyor.

Antalya Balık Komisyoncuları ve İşadamları Dernek Başkanı İlhami Demir, sezona iyi giriş yaptıklarını söyledi. Karides, barbun, mercan ve gopezin bu yıl bol olduğunu belirten Demir, balık bolluğu ve hava sıcaklığının fiyatlara olumlu yansıdığını söyledi.

Balık fiyatlarının çok uygun olduğunu anlatan Demir, bunun hem alıcıyı hem satıcıyı memnun ettiğini ifade etti. Normalde kasası 350 TL olan barbunun iriliğine göre şu sıralar 30 TL’ye kadar düştüğünü anlatan İlhami Demir, “Hava soğudukça fiyatlar biraz daha artacak. Balık çeşitleri fiyat olarak şu an çok uygun” dedi.  Sofraların vazgeçilmezi, mutfağın olmazsa olmazı hamsinin kasa fiyatının 50- 60 lira, sardalyanın kasa fiyatının 10- 15 lira arasında değiştiğini anlatan Demir, “Mercan, sardalya, kolyoz, gopez gibi balıkların kilogram fiyatı 1- 5 TL arasında değişiyor. Bir kasa balık, 1 kilogram tavuktan daha ucuz. Vatandaşımıza bol bol balık yemelerini tavsiye ediyoruz” dedi. 

DHA

Etiketler: antalya, balık, tavuk
Okunma Sayısı: 2825
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı