"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1 milyon 200 bin kişi işsizlik maaşına başvurdu

10 Kasım 2018, Cumartesi 19:13
1 milyon 200 bin kişi bu yıl işsizlik maaşına başvururken, bunlardan 626 binine işsizlik maaşı bağlandı.

Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şu anda İşsizlik Sigortası Fonu’nun 125 milyar liraya ulaştığını açıkladı. 

Bugüne kadar işsizlik fonunun 27.7 milyar lirası işsizlere verildi. Bakan Selçuk, 2002-2018 yılları arasında ise 6 milyon 470 bin kişinin de işsizlik ödeneği almaya hak kazandığını söyledi. İşsizlik Sigortası Fonu, sık sık kamu bankalarına aktarım yapıldığı iddiasıyla gündemde.

Etiketler: işsizlik
Okunma Sayısı: 1182
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı