"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

100 kripto paranın 98'i değer kaybetti

16 Ocak 2018, Salı 15:29
Çin ve Güney Kore'de artırılması beklenen sınırlamalar ve son olarak Almanya'nın küresel çapta düzenleme önerisiyle bugün 100 kripto paranın 98'i değer kaybetti.

Çin'in kripto para ticaretine yönelik sınırlamaları artırmayı tartışması ve Güney Kore'de kripto para borsalarının yasaklanmasının gündeme gelmesi fiyatlar üzerinde baskıya neden oluyor.

Almanya Merkez Bankası'nın kripto paralar için global ölçekte düzenlemelere ihtiyaç olduğunu açıklaması yatırımcıları kaygılandırdı.

Bu gelişmelerle birlikte Bitcoin gün içinde gördüğü en yüksek seviye olan 14.356 dolardan 10.891'e kadar geriledi.

Bitcoin'deki sert düşüş diğer kripto para birimlerine de yansıdı. Coinmarketcap'ın listelediği 100 para biriminden 98'i geriledi.

Saat 15:00 itibarıyla en sert düşüş SmartCash'te yaşandı. Yüzde 39 gerileyen para 0,97 dolardan alıcı buldu. SmartCash'te pazar büyüklüğü 577 milyon 857 bin dolar seviyesinde.

Öte yandan aynı sıralarda Bitcoin yüzde 11,85 düşüşle 12.305 ve Ethereum yüzde 14 kayıpla 1.134 dolardan alıcı buldu. Ripple ise yüzde 21 değer kaybıyla 1.44 dolardan alıcı buldu.

Aynı dakikalarda Tether yüzde 1 primle 1 dolar; Cryptonex ise yüzde 0,90 artışla 5,75 seviyesinde yer aldı ve pozitif ayrıştı.

Okunma Sayısı: 1647
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı