"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

11 şirketin petrol arama ruhsatı başvurusu reddedildi

22 Kasım 2015, Pazar 09:25
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, toplam onbir şirketin petrol arama ruhsatı başvurularını reddetti.

Konuya ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Buna göre, Abe Petrol Doğalgaz Enerji Maden AŞ, Çalık Petrol Arama Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ, Hanedan Enerji Yatırımları San. Tic. AŞ, Naturgaz Doğalgaz İth. İhr. San. ve Tic. AŞ, Tiway Turkey Ltd.Şti.’nin ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın Adıyaman ilinde bir alan için yapmış oldukları petrol arama ruhsatı başvuruları Türk Petrol Kanunu'nun ve Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri gereğince reddedildi.

Öte yandan, Özmen Akaryakıt Üretimi ve Petrol Arama San. Tic. AŞ, Arctic Petrol Gaz ve Taşımacılık San. Tic. Ltd. Şti, Ortadoğu Yeraltı Kaynakları Gaz Petrol Madencilik İnş. San. ve Tic. AŞ, Era Enerji, Enerji Servis Hizmetleri ve Petrol Tic. Ltd. Şti, Baran Oil Araştırma Geliştirme Petrol Arama Üretim San. ve Tic. AŞ ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın İstanbul ilinde aynı alan için yapmış oldukları petrol arama ruhsatı başvuruları, Türk Petrol Kanunu'nun ve Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri gereğince reddine karar verildi. 

AA

Okunma Sayısı: 1744
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı