"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

7 petrol arama ruhsatının süresi doldu

14 Ekim 2015, Çarşamba 12:05
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayımlanan kararıyla, 7 petrol arama ruhsatının süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce (PİGM), 7 petrol arama ruhsatının süresinin sona erdiği bildirildi.

Genel Müdürlüğün petrol arama ve işletme ruhsatlarına ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim Şirketi'nin Batman ve Bitlis'te sahip olduğu 1, Turkish Petroleum International Company'nin Adana ve Hatay'da sahip olduğu 2, Tiway Turkey Limited Şirketi ile Hanedan Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Şirketi’nin Adana'da müşterek sahip olduğu 1, Turkish Petroleum International Company'nin Hatay'da sahip olduğu 1 ve Tiway Turkey Limited Şirketi'nin Hakkari'de sahip olduğu 2 petrol arama ruhsatının süreleri doldu.

Ayrıca PİGM, Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation Şirketi, Corporate Resources B.V. Şirketi ve Pinnacle Turkey Şirketi’nin Tekirdağ sınırları içerisinde müşterek sahip oldukları petrol arama ruhsat sahasında keşfedilen doğalgaz için, 1 adet müşterek petrol işletme ruhsat başvurusunda bulunulduğunu duyurdu.

AA

Etiketler: petrol, ruhsat
Okunma Sayısı: 1364
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı