"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ABD'nin YPG kararının ardından Dolar'da ve Euro'da son durum?

10 Mayıs 2017, Çarşamba 10:20
ABD Başkanı Donald Trump'ın, Suriye'de YPG'ye ağır silah yardımına onay vermesi, döviz ve hisse senedi piyasalarında jeopolitik kaygıları yükseltti.

Döviz piyasalarında Dolar dünkü 3.58-3.59 lira düzeyinden hızlı tırmanışla 3.6255 liraya kadar yükselirken, Euro da 3.9513 lirayı gördü.

Daha sonra dolar 3.61-3.62 lira aralığına, euro da 3.94-3.95 lira aralığına çekildi.

YPG haberi Borsa İstanbul'da hisse senedi satışlarına da neden oldu ve dün 95 bin 323 puan ile rekor düzeye tırmanan BIST 100 Endeksi yüzde 0.22 düşüşle 95 bin 115 puandan açıldı.

***

Okumak için tıklayınız:

Güne düşüşle başladı: Çeyrek altın ne kadar oldu?

ABD, PYD'ye ağır silah gönderecek

DHA

Etiketler: abd, ypg, dolar
Okunma Sayısı: 2014
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı