"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alman ve Türk şirketleri bir araya geldi

20 Ocak 2019, Pazar 19:15
Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Yeni Yıl Balosu, Alman ve Türk şirketlerini bir araya getirdi.

Alman Konsolosluğunun himayesi altında Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK Türkiye) tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Yeni Yıl Balosu, Alman ve Türk şirketlerini bir araya getirdi.

AHK Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Pera Palace'da düzenlenen etkinliğe çok sayıda Türk ve Alman şirketin üst düzey yöneticisi katıldı.

Açılışta konuşan AHK Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Markus C. Slevogt, 2018 yılında Alman-Türk ekonomik ilişkilerinde yeni bir başlangıç yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ekonominin içinde bulunduğu zorlu duruma rağmen geleceğe olumlu bakıyorum. Daha fazla yatırım için devlet, küçük ve orta ölçekli işletmeleri de göz önünde bulundurmalıdır. Küçük ve orta ölçekli şirketlerin arasında pazara yeni teknolojiler getiren önemli aktörler bulunmaktadır. Özellikle inovasyon için eğitimin teşvik edilmesi gerekir. AHK Türkiye, dual eğitim unsurlarını Türkiye'de daha fazla uygulamak için bir iş birliği ortağı ve bilgi aktarıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Süreçlerin teorisine ve uygulamasına hakim olan gençler, şirketlerin aradığı ve nihayetinde ekonomiyi bir bütün olarak yönlendiren profesyonellerdir."

AA

Etiketler: Alman, Türk, şirket
Okunma Sayısı: 921
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı