"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alpullu kaç liraysa alacağım

24 Şubat 2018, Cumartesi 20:00
Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak Alpullu Şeker Fabrikası’nın satışa çıkarılması kararı üzerine “halkın malını halka geri vermek istiyorum ve Alpullu Şeker Fabrikası’nı satıyorlarsa alacağım” dedi.

Alpullu Şeker Fabrikası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Halkın malını halka geri vereceğim” diyerek, şunları söyledi: “Bugün burada Cumhuriyet mirası olan Alpullu Şeker Fabrikası’nın önündeyiz. İktidar, halkın malı, yerli millî demeden her şeyi satıyor. Satıyorsa yapacak tek şey var. Lüleburgaz Belediye başkanı olarak halkın malını tekrar halka teslim etmek istiyorum. Alpullu Şeker Fabrikası’nı satın almak istiyorum. Param var bedelini ödemeye hazırım. Üreticiler burada, köylü burada bütün taraflar burada. Ben de maddî kaynaklarımla bu mirası satın alıp tekrar halka vermek istiyorum. Lüleburgaz Belediyesi’nin kendi özkaynakları vardır ve bunu satın alacak gücü vardır. Kaç para diyorlarsa o fiyata alacağım.”

İstanbul - Mücahit Ak

Okunma Sayısı: 1973
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı