"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Altının kilogram fiyatı ne kadar oldu?

01 Nisan 2015, Çarşamba 16:33
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMTP), altının kilogramı 99 bin 550 liraya yükseldi. Altının kilogramı, dün 99 bin 500 lira düzeyindeydi.

Altın piyasasında 8 işlemde 3 milyon 176 bin 600 lira ve 44 işlemde 16 milyon 373 bin 611,77 dolar ve 1 işlemde 67 bin 588,18 avro işlem hacmi gerçekleşti.

Gümüş piyasasında ise 1 işlemde 834,94 avro  işlem hacmi gerçekleşti.

Altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar, Garanti Bankası, Atasay Döviz,  Uğuras Kıymetli Madenler, Kur Borsa Döviz Ticaret ve Kuveyt Türk Katılım Bankası  şeklinde sıralandı.

BIST Altın Piyasası Endeksi önceki kapanışa göre yüzde 0,55 değer kazandı.

AA

Okunma Sayısı: 959
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı