"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Antalya’ya havadan 9,6 milyon yabancı ziyaretçi

09 Eylül 2018, Pazar 18:24
Turizmde bu yıl bütün zamanların rekorunu kırmaya hazırlanan Antalya’ya gelen turist sayısı 9 milyon 666 bin 859’a yükseldi.

Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, önceki gün itibarıyla Antalya’ya  havayoluyla gelen yabancı ziyaretçi rakamlarını açıkladı. 1-8 Eylül tarihlerinde Antalya Havalimanı ve Gazipaşa Havalimanı aracılığıyla kente 539 bin 578 yabancı turist geldi. Geçen yılın aynı dönemine göre yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 25 arttı. 1 Ocak’tan 8 Eylül’e kadarki sürede de iki havalimanı aracılığıyla şehre 9 milyon 666 bin 859 yabancı ziyaretçi giriş yaptı. Ziyaretçilerin 9 milyon 414 bin 28’i Antalya Havalimanı’na, 252 bin 831’i de Gazipaşa Havalimanı’na indi. Geçen yılın aynı dönemine göre yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 29 yükseldi. Antalya 2017 yılının aynı dönemine göre bu yıl 2 milyon 144 bin 130 daha fazla turist ağırladı.

9 milyon kişiyi ağırladı; haritada bile zor bulunan ülkelerden ziyaretçi geldi...

AA

Etiketler: antalya, ziyaretçi, turist
Okunma Sayısı: 1127
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı