"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Avro Grubu Yunanistan için toplandı

09 Mayıs 2016, Pazartesi 22:42
​Avro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı Jeroen Dijsselbloem, "Yunanistan'ın farklı borçları, bu borçların farklı ödeme tarihleri var. Yunanistan'ın borçlarının ortalama vadesi yaklaşık 32 yıl. Borç sürdürülebilirliği konusunda özel önlemler, kurtarma programı sonunda değerlendirilecek." dedi.

Dijsselbloem, Brüksel'de yapılan ve ilk kez Yunanistan için borç yeniden yapılandırılmasının ele alındığı olağanüstü Avro Grubu toplantısı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yunanistan Parlamentosu'nun dün onayladığı emeklilik ve gelir vergisi reformundan ötürü memnuniyet duyduklarını vurgulayan Dijsselbloem, yapılan anlaşma doğrultusunda toplantıda borç sürdürülebilirliği konusunu görüştüklerini belirtti.

Dijsselbloem, Yunanistan'ın borç yapılandırması hakkında gereklilik, zamanlama, dizayn ve koşulların ele alındığını, Yunanistan’ın borçlarının yeniden yapılandırılması hakkında kararın daha sonra verileceğini söyledi.

AA

Etiketler: avro grubu, yunanistan
Okunma Sayısı: 1573
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı