"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beklenen oldu: Altının gramı tarihi zirvesini gördü

08 Mart 2016, Salı 10:44
Altının gram fiyatı, küresel piyasalarda azalan risk iştahının etkisiyle 120 liraya yükselerek tarihi zirvesini gördü.

Altının gram fiyatı, küresel piyasalarda azalan risk iştahının etkisiyle 120 liraya yükselerek tarihi zirvesini gördü.

Altının gram fiyatı, Asya piyasalarında ons fiyatındaki yükselişin etkisiyle 120 liraya çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından şu dakikalarda 119,85 lira seviyelerinde dengelendi. 4 Mart'ta 119,91 lira ile tarihi zirvesini gören altının gram fiyatı, dün günü yüzde 1 artışla 118,86 liradan tamamlamıştı. 

Kapalıçarşı'da şu dakikalarda çeyrek altın 197 liradan, Cumhuriyet altını ise 805 liradan satılıyor. 

Analistler, küresel ekonomilerdeki belirsizliğin altın fiyatlarına destek olmaya devam ettiğini belirterek, 120 liranın direnç, 118,75 lira seviyelerinin ise destek olarak takip edileceğini aktarıyor. 

AA

Okunma Sayısı: 1222
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı