"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzin ve motorine yine zam

30 Ekim 2017, Pazartesi 14:40
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin fiyatlarına gece yarısından geçerli olmak üzere benzin grubunda 12 kuruş, motorinde ise 17 kuruş zam yapılmasının beklendiğini duyurdu.

Dövizin son dönemdeki hızlı artışı sonrası benzin ve motorin fiyatlarına zam bekleniyor. PÜİS’in internet sitesinden yapılan açıklamada; “31 Ekim 2017 tarihinden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı benzin grubunda 12 kuruş motorinde ise 17 kuruş fiyat artışı meydana gelmiştir” ifadesi kullanıldı. Zamlı fiyatların ardından İstanbul’da benzinin ortalama litre fiyatı 5.50 TL’ye, motorinin ise 4.93 TL’ye yükselecek. Benzin fiyatlarına en son 26 Ekim’de 9 kuruş zam yapılmıştı. Motorinde ise son zam 8 Eylül’de yapılmıştı.

Etiketler: benzin, motorin, zam
Okunma Sayısı: 2124
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı