"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzin ve motorine zam yapıldı

05 Aralık 2016, Pazartesi 16:30
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin ve motorine geceyarısından itibaren 15 kuruş zam beklendiğini açıkladı. Zam sonrasında benzin fiyatları 2,5 yıl sonra yeniden 5 lirayı aşacak.

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 15, motorininkine ise 16 kuruş zam yaptı.

Ankara'da litresi ortalama 4,97 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,12 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 4,92 liradan 5,07 liraya, İzmir'de ise 4,94 liradan 5,09 liraya yükselecek.

Motorinin litre fiyatı ise Ankara'da 4,32 liradan 4,48 liraya, İstanbul'da 4,27 liradan 4,43 liraya, İzmir'de 4,30 liradan 4,46 liraya çıkacak.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Akaryakıt dağıtım şirketleri, 22 Kasım Salı günü benzinin litre fiyatına 16, motorine ise 11 kuruş zam yapmıştı.

AA

Etiketler: benzin, motorin, zam
Okunma Sayısı: 2867
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • kubilay

    5.12.2016 17:01:23

    millet olarak ve inanç itibariyle değil de ekonomik olarak bizim idarecilerimizin yaptıkları pirenin file meydan okumasına benzer.atıp tutarsak rast gele salvolar yaparsak diplomasiyi berecemezsek elin gavuru fırsat bu fırsat bizi tuşa getirir.şimdi ki savaşaların en büyüğü inanç ve akabinde ekonomiktir.Bir zamanlar rus idareciler atıp tutuyorlardı avrupa ve amerika anbargo uyguladı ümiğini sıktılar rus idareciler avrupa ve amerika karşısında el pençe durdu kredi dilendi.Bu günlerde rus birazcık palazlandı idarecileri yine dik kafalılık yapmaya başladılar belli ki akıllanmamışlar silahının çokluğuna güveniyor.Ama işin aslı öyle değil hey dünyaya meydan okuyan siyasetçiler

  • Kim doğru

    5.12.2016 14:17:40

    Elde avuçda ne var ne yok hepsini alın bakalım nereye kadar devam edecek.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı