"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzin zamma doymuyor

16 Mayıs 2018, Çarşamba 17:51
Varil fiyatı 78 doları aşan petrol ve 4.50 TL’yi geçerek yine tarihi rekor kıran dolar kuru, akaryakıt fiyatlarına da yansıdı.

15 Mayıs’ta 18 kuruş artan benzine 10 kuruş, 16 kuruş artan motorine ise 8 kuruşluk yeni zam geliyor. Benzinin litre fiyatında önceki gece gece yarısından geçerli olmak üzere 18 kuruş, motorinin litre fiyatında da 16 kuruş zam yapılmıştı. Buna göre, benzinin litresi İstanbul’da 6.01 liradan 6.19 liraya, motorinin litre fiyatı ise 5.51 liradan 5.67 liraya çıkmıştı. Yeni zamla birlikte İstanbul’da benzinin litresi 6.29 lira, motorinin fiyatı ise 5.74 liraya çıkıyor.

***

Tıklayınız:

Benzine 18, mazota 16 kuruş zam

Etiketler: benzin, zam
Okunma Sayısı: 2380
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı