"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzinden sonra motorine de zam geliyor

09 Kasım 2017, Perşembe 15:10
Benzine yapılan 13 kuruşluk zamdan sonra bir zam da motorine geliyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’nın (PÜİS) yaptığı açıklamaya göre, 11 Kasım’da geçerli olmak üzere motorinde 10-12 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

PÜİS twitter hesabından yapılan açıklama şöyle:

Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 11 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorinde 10-12 kuruş fiyat artışı beklenmektedir.

Motorin litre fiyatı bu yılın ocak ayında 4,56 lira seviyesindeydi. Son zamla beraber motorinin litre fiyatı 5 liranın üstüne çıkmış olacak.

Benzine 13 kuruş zam gelmişti

Ankara’da litresi ortalama 5,53 liradan satılan benzinin litre fiyatı dün gece yapılan 13 kuruşluk zamla 5,66 lira oldu.

Benzinin litresi İstanbul’da 5,48 liradan 5,61 liraya, İzmir’de 5,50 liradan 5,63 liraya yükseldi.

Son 10 ayda yapılan zamlarla benzinin deposuna gelen zam 20 lirayı buldu.

Okunma Sayısı: 2877
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı