"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzine 15 kuruşluk zam baskısı

14 Şubat 2019, Perşembe 23:14
Benzine 15 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Motorinin pompa fiyatında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Brent petrol, dolar kuru ve uluslar arası piyasalarda benzin fiyatı yükseliyor. Benzinin ton fiyatı, 516 dolardan 530 dolara kadar yükseldi. Brent petrolün varili de 64 doları aştı. Dolar kuru, 5 TL 27 kuruş düzeyinde işlem görüyor. Habertürk’ten Olcay Aydilek’in haberine göre, bu gelişmeler benzinde zam baskısı oluşturdu. Hesaplamalara göre 15 kuruşluk bir zam gündemde. Zammın, bu gece yarısı pompaya yansıması bekleniyor. Motorinde, şimdilik bir zam ya da indirim görünmüyor. Motorinin pompa fiyatlarının stabil olduğu, fiyat değişimini gerektirecek bir oynaklığın söz konusu olmadığı belirtildi.

Etiketler: benzin, zam
Okunma Sayısı: 935
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı