"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzine 18, mazota 16 kuruş zam

15 Mayıs 2018, Salı 15:15
Benzinin litre fiyatına dün itibariyle geçerli olmak üzere 18, motorinin litresine ise 16 kuruş zam yapıldı.

Benzinin litre fiyatına dün itibariyle geçerli olmak üzere 18, motorinin litresine ise 16 kuruş zam yapıldı. Benzinin litre fiyatına dünden geçerli olmak üzere ortalama 18, motorinin litre fiyatına ise 16 kuruş zam geldi. Ankara’da litresi ortalama 6,07 liradan satılan benzinin litre fiyatı 6,25 lira oldu. Benzinin litresi İstanbul’da 6,01 liradan 6,19 liraya, İzmir’de 6,03 liradan 6,21 liraya yükseldi. Motorinin litre fiyatı ise Ankara’da ortalama 5,56 liradan 5,72 liraya, İstanbul’da 5,51 liradan 5,67 liraya, İzmir’de 5,55 liradan 5,71 liraya çıktı. 

Zamlar fiyatlara yansıyor

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor. Benzinin litre fiyatında en son 9 Mayıs’ta ortalama 5 kuruş, motorinin litre fiyatında ise aynı tarihte 7 kuruş indirime gidilmişti. Bu arada, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’nın (PÜİS), akaryakıttaki fiyat değişikliklerini ilgililere bir gün önceden duyurduğu kurumsal açıklamalarına geçen hafta son vermesinin ardından, benzin ve motorindeki zam veya indirim miktarları ancak pompaya yansıdığında net olarak ortaya çıkıyor.

DHA

Etiketler: zam, benzin, motorin, akaryakıt
Okunma Sayısı: 2851
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı