"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzine 6 kuruş zam geldi

26 Mart 2015, Perşembe 17:12
Benzinin litre fiyatı, yarından itibaren Ankara'da 4,45 lira, İstanbul'da 4,42 lira ve İzmir'de ise 4,44 lira olacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 19 Şubat 2015'te alınan karar çerçevesinde 27 Mart'tan itibaren il bazında uygulanacak kurşunsuz benzin tavan fiyatlarını belirledi.

Buna göre, İstanbul'da kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4,42 lira, Ankara'da 4,45 lira, İzmir'de ise 4,44 lira olacak. Diğer illerde ise benzinin litre fiyatı 4,42 ile 4,60 lira arasında değişecek. 

Böylece benzinin litre fiyatı, Ankara, İzmir ve İstanbul'da 6 kuruş artacak.

EPDK, dağıtım şirketlerinin akaryakıt fiyat oluşumlarında belirlenen fiyat metodolojisine uymamaları nedeniyle Petrol Piyasası Kanununun ilgili hükümleri gereğince tavan fiyat uygulaması kararı almıştı.

AA

Etiketler: benzin, zam
Okunma Sayısı: 850
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı