"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzine 7 kuruşluk indirim

01 Nisan 2015, Çarşamba 16:20
Tavan fiyat uygulaması kapsamında, benzinin litre fiyatı bu gece yarısından itibaren 7 kuruş düşürülecek.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 19 Şubat 2015'te alınan tavan fiyat kararı çerçevesinde 2 Nisan'dan itibaren uygulanacak kurşunsuz benzin fiyatlarını belirledi.

Buna göre, benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 7 kuruş indirime gidilecek. İstanbul'da kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4,46'dan 4,39 liraya düşecek. Ankara'da benzinin fiyatı 4,49 liradan 4,42 liraya, İzmir'de ise 4,48 liradan 4,41 liraya gerileyecek. Diğer illerde ise benzinin litre fiyatı 4,39 lira ile 4,57 lira arasında değişecek.

EPDK, dağıtım şirketlerinin akaryakıt fiyat oluşumlarında belirlenen fiyat metodolojisine uymamaları nedeniyle Petrol Piyasası Kanununun ilgili hükümleri gereğince tavan fiyat uygulaması kararı almıştı.

AA

Etiketler: benzin, akaryakıt, epdk
Okunma Sayısı: 616
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı