"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzine bir zam daha yolda!

07 Kasım 2017, Salı 23:43
Benzinin litresine geçen hafta yapılan 12 kuruşluk zammın ardından, Perşembe ya da Cuma günü yeni bir zam daha bekleniyor.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklamasında, "07-08 Kasım 2017 tarihlerinde motorinde fiyat değişikliği beklenmiyor. Benzin grubunda ise Perşembe veya Cuma gününden geçerli olmak üzere fiyat artışı beklenmektedir" denildi.

"Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklik"ten dolayı, 31 Ekim'de benzin grubunda 12 kuruş motorinde ise 17 kuruş zam yapılmıştı.

 

DHA

Etiketler: benzin, zam
Okunma Sayısı: 1679
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    8.11.2017 00:18:01

    Başımızdakiler bu israf içinde oldukça satılacak yer kalmayıp yeniden film başa dönmüş oldu.ZAM ZAM ZAM. İnşaallah insanımız cebine dokununca uyanır olacak ve SOYGUNLARA-YOLSUZLUKLARA-HAKSIZLIKLARA-ADALETSİZLİĞE-BECERİKSİZLİĞE VE SİYONİST KATİLLERE KURTARICI OLAN AKP ye hakettiği şamarı ilk seçimde indirecektiir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı