"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Borajet Havayolları satıldı

29 Aralık 2016, Perşembe 19:04
Türkiye'de bölgesel havacılık yapmak üzere kurulan ve bugüne kadar bölgesel havacılıkta adından söz ettiren Borajet Havayolları, sürpriz bir gelişmeyle satıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; SBK Holding'e satılan şirketle ilgili imzalar az önce atıldı. Sezgin Baran Korkmaz'a ait olan SBK Holding, 30 uçaklık sipariş veren Borajet Havayolları'nı satın alarak havacılığa adım attı.

Satış anlaşmasıyla ilgili detayların yarın duyurulacağı öğrenilirken satış bedelinin 250 milyon dolar civarında olduğu belirtiliyor.

Borajet Havayolları Embraer E190 ve E195 tipi 13 uçağı filosunda bulunduruyor. Borajet Havayoları, bu yıl düzenlenen İstanbul Airshow fuarında 30 uçaklık bir anlaşma imzalamıştı. Öte yandan şirket Fenerbahçe Spor Kulübü ile de geçtiğimiz aylarda ciddi bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

Etiketler: borajet
Okunma Sayısı: 2310
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı