"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Borca dayalı ekonomi yönetiminden vazgeçilmeli

23 Ağustos 2018, Perşembe 23:51
Türkiye’nin içine düştüğü krizi sırf papaza ve Amerika’nın yaptırımlarına bağlamanın doğru olmadığına dikkat çeken Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, ekonominin kırılgan bir yapıda olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi İzmir Teşkilatı, bayramın üçüncü günü il binasında düzenlediği programda partilileriyle bir araya gelerek bayramlaştı. ABD’nin yaptırımlarına aynıyla karşılık verilmesi gerektiğinin altını çizen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, “Ancak bu karşılıklı sözel meydan okumalar yerine, somut yaptırımlar şeklinde olmalıdır. ABD ile Türkiye arasında yaşanan gerilimin içinde Türkiye’nin elindeki en büyük kozlardan biri İncirlik Üssü’dür. Bu üs kapatılmalıdır” dedi. Türkiye’nin kendi sağlam ve milli ekonomik modelini hayata geçirmesi gerektiğini savunan Kılıç, “Borca dayalı ekonomi yönetiminden vazgeçilmelidir. Üretime dönük yatırımlara öncelik verilmelidir. Tarımdaki kotalar kaldırılmalıdır. Sanayiciye, üreticiye, çiftçiye üretim desteği sağlanmalıdır. Halkın alım gücü adil ücret ve taban fiyatlar ile arttırılmalı, böylelikle iç tüketim canlandırılmalı, bu sayede ekonominin büyümesi sağlanmalıdır. İsraflar engellenmelidir” ifadelerini kullandı. 

İstanbul – Hüseyin Özdemir 

Okunma Sayısı: 1173
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı