"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Borsa, haftaya yükselişle başladı

20 Ekim 2014, Pazartesi 09:42
Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi, haftaya önceki kapanışa göre 639,92 puanlık yükselişle 76.173,21 puandan başladı.

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri Cuma günü kapanışına göre ortalama yüzde 0,85 değer kazanırken bankacılık endeksi yüzde 1,15, holding endeksi yüzde 0,64 yükseliş kaydetti. Açılışta yatırımcısına en fazla kazandıran sektör endeksi bankacılık, kaybettiren üç sektör endeksi ise yatırım ortaklığı, sigorta ve elektrik oldu.

Analistler, teknik olarak 76.600 ve 77.500 dirençlerinin gündeme gelebileceğini belirterek, olası düşüşlerde ise 75.800 seviyesinin destek konumuna gelebileceğini kaydediyor. 

Etiketler: borsa, borsa istanbul
Okunma Sayısı: 1020
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı