"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Coca-Cola'dan Türkiye kararı

30 Mart 2017, Perşembe 11:39
Coca-Cola İçecek, Türkiye'deki 10'uncu fabrikasını kuracağını duyurdu. Isparta'da kurulacak olan yeni fabrika için 110 milyon lira yatırım yapılacağı belirtildi.

Coca-Cola İçecek, Türkiye'deki 10'uncu fabrikasını 110 milyon lira yatırımla Isparta'da açmaya hazırlanıyor. Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, fabrikanın yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Isparta fabrikasında alüminyum kutu ve pet ambalajda buzlu çay, meyve suyu ve gazlı içecek üretimi gerçekleştirilecek.

Etiketler: coca cola
Okunma Sayısı: 2916
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    30.3.2017 12:21:03

    Eskiden Sav köyünde Pepsi fabrikası vardı, 80 lerde olacak. Dünyanın en iyi Pepsikolası ödülü almıştı. Diğer fabrikalardaki bekleme süresi kısa iken, suyundan mıdır nedir, çok uzun süre raf ömrü ve lezzeti olduğu için ödül almıştı. Sonradan kapandı niye bilinmez. Şimdi de Coca Cola fabrika kuruyormuş. İyi bakalım kursunlar. Şu mübarek suyu koladan başka bir şey yapsak, bir de biz yapsak olmaz mı, Kola-Turka falan :))) Kola olmayaydı iyiydi!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı