"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Türk Telekom satılmamalıydı

09 Şubat 2018, Cuma 16:11
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, “Türk Telekom gibi değerlerimizi ne olursa olsun elden çıkaralım dedik. Bu hataları tekrar etmemek gerek, çıkış yolu halka arzdır” dedi.

Ertem, faizlerin düşmesi gerektiği yönündeki açıklamasını yineledi. Başdanışman Ertem, Türkiye’nin stratejik şirketlerinin satılması ve el değiştirmesinin karşısında olduğunu ifade etti. Bu tarz işletmelerin blok olarak satılmak yerine halka arz edilmesi gerektiğini belirten Ertem, başından beri yapmaları gereken modelin bu olduğunu söyledi. Ertem, “Türk Telekom gibi değerlerimizi ne olursa olsun elden çıkaralım dedik, kötü bir zamanlama ile satılmıştı. Bu hataları tekrar etmemek gerek, çıkış yolu halka arzdır” dedi.

Okunma Sayısı: 2610
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    10.2.2018 10:34:00

    Şahsen HAKKIMI özelleştirirken yaptıkları sözleşme ve bu şirkete hakkımı helal etmiyorum.Yıllarca bizi tekel olmalarından SÖMÜRDÜLER. Yine bizim vergilerimizle sahip olunan g.menkuller satıldı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı