"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dev enerji şirketi 2 bin kişiyi işten çıkaracak

22 Kasım 2017, Çarşamba 10:49
Enerji şirketi Uniper, 2 bin kişiyi işten çıkaracak. Şirket, 2018 sonuna kadar işten çıkarmalar ve harcamalarda sıkılaştırma yoluyla 400 milyon euro tasarruf hedefliyor.

Alman enerji devi E.ON'un üretim ve ticaret birimlerinin bölünmesiyle ortaya çıkan Uniper, toplam iş gücünün yüzde 14'ünü oluşturan 2 bin kişiyi işten çıkaracak.

Şirketten yapılan açıklamada, işten çıkarmalar için sendika temsilcileri ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Uniper geçen yıl yaptığı açıklamada 2018 sonuna kadar işten çıkarmalar ve harcamalarda sıkılaştırma yoluyla 400 milyon euro tasarruf planladığını ifade etmişti.

Okunma Sayısı: 968
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı