"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet daha çok destek yapmak zorunda

20 Mart 2019, Çarşamba 18:07
Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Konya Şube Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu Anadolu Ekonomi İş Birliği Toplantısı “Şimdi ticaret zamanı” sloganıyla başladı.

Konya ekonomisine katkı sağlamak maksadıyla Türkiye genelinde 20 farklı ilden iş adamı Novotel’de Konyalı esnaf ve sanayiciler ile bir araya getirildi. Konuyla alakalı ASRİAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta düşüncelerini paylaştı. “Günümüz ekonomisini nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sorulduğunda Balta, “Günümüz ekonomisi gayet durağan, para yok. Herkesin bireysel paraları bankada. Bunun önüne geçmek için üretim yapmak lazım, bunun için devlet daha çok destek ve ataklar yapmak zorunda. Seçim sonrasında bunların hayata geçirilmesi lazım. Hiçbir kriz kalıcı değildir. Bütün krizler geçicidir. Dünyanın hiçbir yerinde ilelebet bir kriz olmamıştır. Gelmiştir, bir yara açıp gitmiştir. Biz bu krizi en az yarayla nasıl atlatabiliriz onun muhasebesini yapmamız lazım bu da ancak güçlü bir moral ve motivasyona bağlıdır. Bunun şartı da hasbihal edebilmektir.”   

Kamil Tekin – Konya

Okunma Sayısı: 893
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı