"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar 2 ayın dip seviyesine geriledi

29 Aralık 2017, Cuma 08:55
Dolar kuru, ABD'nin Türkiye'ye yönelik vize kısıtlamalarını kaldırmasıyla 26 Kasım'dan bu yana en düşük seviyesine geriledi. Yılın ve haftanın son işlem günü olan bugün piyasalarda düşük hacimli, yatay bir seyir izlenmesi bekleniyor.

Türk Lirası, yılın ve haftanın son işlem gününe ABD'nin vize sürprizi ile güçlü başladı.

TCMB'nin 14 Aralık toplantısından sonra aşağı yönlü hareket eden ve hafta başından itibaren 3.80-3.82 dar bandında sakin bir seyir izleyen dolar kuru, dün ABD'nin Türkiye'ye yönelik vize kısıtlamalarını beklenmedik şekilde kaldırmasıyla 3.7655'e kadar geriledi ve 26 Ekim'den bu yana en düşük seviyesini test etti.

Dolar/TL saat 07:37'de 3.7788'den işlem gördü. Aynı dakikalarda euro/TL 4.5152 ve sterlin/TL 5.0862 seviyesinde yer aldı.

Uzmanlar, yıl sonu nedeniyle piyasalarda bugün düşük hacimli ve yatay bir hareketin izlenmesini bekliyorlar.

Okunma Sayısı: 1233
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı