"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar 7 liranın üzerinde, Euro 8.11'e kadar çıktı

12 Ağustos 2018, Pazar 23:00
Yeni haftanın başlangıcına doğru Asya piyasalarının işlem görmesiyle dolarla başlayan hareketlenme ile ABD Doları, Türk Lirası karşısında 7.21 seviyesini gördü. Euro ise 8.11'e kadar çıktı. Şu an itibariyle 7 liranın altında seyreden Dolar'daki bu hareketlilik zaten zor durumda olan piyasaları daha fazla endişelendirdi.

Kriz lâfla aşılmaz dayanışma şart

''Kendilerini hukuka davet ediyoruz"

Rusya'dan 'Dolar' kararı

“Görmezden gelerek bu durumu çözemeyiz’’

Türk lirasının değer kaybı devam ediyor. Dolar, 7.21 seviyesine kadar yükselirke Euro ise 8.10'un üzerini gördü.

Dolar daha sonra 7.12 seviyesine çekildi. Euro ise 8.10 seviyesinde işlem görüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Trabzon valilik yemeğinde yaptığı konuşmada "Milletimiz müsterih olsun. Sanayicilerimize sesleniyorum. Bankalara saldırarak oralardan döviz alma yoluna gitmeyin. Battık gittik işi sağlama alalım yoluna tevessül etmeyin. Ederseniz yanlış yaparsınız. Bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin tüccarın da görevidir. B planını C planını uygulamak zorunda kalırım bunu da böyle bilesiniz."

 

Etiketler: türk lirası, dolar
Okunma Sayısı: 2512
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı