"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar güne düşüşle başladı

16 Ağustos 2018, Perşembe 10:59
Türkiye'de bir süredir devam eden döviz kuru krizine yönelik Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kuruluşu'nun attığı adımlar, piyasalar tarafından olumlu karşılandı.

Çarşamba günü Katar'dan Türkiye'ye 15 milyar dolarlık yatırım yapılacağı haberinin ardından dolar TL karşısında yaklaşık yüzde 6 düşüşle 5,86 seviyesine kadar geriledi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin rahip Brunson'ın bırakılması durumunda dahi çelik vergilerini düşürmeyeceğini söylemesi liranın gün içerisinde değer kazanmasına engel olmadı. ABD Doları bugüneyse 5,98 liradan işlem görerek başladı.

Diğer yandan çarşamba günü en düşük 6,65 lira seviyesini gören Euro/TL kuru ise güne 6,84 ile başladı.

Dört günde yaklaşık yüzde 10 düşen gram altının fiyatı, gün başında 225,60 TL olarak belirlendi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bugün telekonferans yoluyla yabancı yatırımcılarla buluşmasının piyasalar üzerinde nasıl bir etkisi olacağı ise merakla bekleniyor.

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 1360
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı