"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar güne yatay başladı

24 Ekim 2017, Salı 09:18
ABD'de vergi reformu ile ilgili gelişmelerden destek bularak yükselişe geçen dolar, yeni güne yatay başladı. Dolar/TL saat 08:00'da 3.7062'den işlem görüyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın vergi reformunun Kongre'de ilerlemesine imkan veren tasarının senatodan geçmesinden destek bulan dolar, global bazda değer kazancı trendini sürdürürken kur da buna paralel olarak yükseldi.

Dün gün içinde bir ara 3.71 üzerini test eden kur, haftanın ilk gününü 3.70 civarında hareket ederek geçirdi. Dolar/TL bugün saat 08:00'da 3.7062 seviyesinde yer alıyor. Aynı dakikalarda euro/TL 4.3606, euro/dolar ise 1.1762'den işlem görüyor.

Teknik olarak kurun görünümünde herhangi bir değişiklik bulunmadığına dikkati çeken analistler, aşağıda 3.64'lü rakamların kısa vadeli dip oluşturduğunu kaydetti. Yukarıda ise 3.73-3.75 seviyelerinin önemli dirençler olduğu belirtiliyor. Kurun yönü açısından piyasaların ana gündem maddesi Fed'in yeni başkanının kim olacağı konusu.

AA

Etiketler: dolar
Okunma Sayısı: 777
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı