"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar müdahalelere rağmen eski seviyesine yükseldi

20 Haziran 2018, Çarşamba 09:38
Dolar/TL 4.75 liradan işlem görürken, euro da 5.50 liradan el değiştiriyor.

Dolar endeksindeki güçlenme ile birlikte dün, başta TL olmak üzere gelişmekte olan ülke para birimlerinde yüzde 1 üzerinde değer kayıpları yaşandı. Sabah ilk işlemlerde 4.70 civarında olan dolar/TL, gün içerisinde 4.7758 seviyesine kadar yükseldikten sonra 4.75’te dengelendi.

Dünya gazetesinin aktardığına göre, dünkü yükselişle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) attığı adımlar sonrası politika faizi yüzde 17.75’e yükseltilmiş olmasına rağmen TL’nin dolar karşısındaki kazançlarının tamamını geri verdiğini belirten analistler, 4.75 üzerinde kalınması halinde yükselişin ivme kazanabileceğini düşünüyor.

Bugüne bakıldığında dolar/TL'nin yüksek seyrini sürdürdüğünü görülüyor. Dolar kuru saat 08:10'da 4.75 liradan işlem görürken, euro da 5.50 liradan el değiştiriyor.

 

Okunma Sayısı: 1632
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı