"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar son 10 ayın rekorunu kırdı

20 Kasım 2017, Pazartesi 15:24
Merkez Bankası'nın döviz satışı yapacağını açıklaması da doların yükselişini durdurmadı ve dolar 3 lira 91 kuruş seviyesini aşarak son 10 ayın rekorunu kırdı.

Türkiye ekonomisine dair risklerin artması liradaki değer kaybını daha da hızlandırıyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın TL uzlaşmalı döviz satım ihalelerine başlayacağını açıklaması ve yıl sonuna dek en fazla 3 milyar dolar satılacağını bildirmesine rağmen dolar 3 lira 91 kuruşu da geçerek son 10 ayın rekorunu kırdı.

3,9130'a kadar yükselen Dolar/TL, an itibariyle 3 lira 91 kuruş seviyelerinden işlem görüyor.

Okunma Sayısı: 2482
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • halil

    20.11.2017 17:33:20

    Dolar, euro niye rekor kırıyor. Hani ABD de Almanya da kriz vardı. Evet hükümet krizleri var ama devlet krizi yok. DEvlet mekanizması herkese açık ve güçler ayrılığı sağlam bir sistem var ve taş gibi işliyor. biz de ise güçler ayrılığı hak getire sayıştay raporlarının bakkal defteri kadar etkisi kalmadı. Danıştay hükümetin hiç bir icraatına dur diyemiyor. AYM bile dur diyemiyor. ülkenin temelleri gevşedi sağol akp

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı