"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar yeniden 3,82'yi aştı

13 Ocak 2017, Cuma 13:16
Merkez Bankası bugün de repo ihalesi açmadı. Bankalararası piyasada sabah 3,81'i gören dolar/TL, yeniden 3,82'yi aştı. Euro 4 liranın üzerinde işlem görüyor.

Merkez Bankası'nın bir haftalık repo ihalesi açmaması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez'e yönelik gelen açıklamalar sonrası kurda düşüş görülüyor.

Merkez Bankası dün olduğu gibi bugün de bir hafta vadeli repo ihalesi açmadı.

Karar öncesinde 3,81'in üzerini gören dolar, yeniden 3,82'yi aştı. Çarşamba günü 3,94'ü aşarak tarihi zirveyi gören dolar/TL, dün 3,77'nin altına kadar gerilemişti. 

Dün 4,17'yi aşarak rekor tazeleyen euro/TL de 4,04 liranın üzerinde hareket ediyor.

Okunma Sayısı: 1429
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı