"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dünya çapında 1,1 milyar adet paket taşıdı

30 Ekim 2014, Perşembe 21:24
Kargo sektörünün önemli oyuncularından UPS, 2014 yılının üçüncü çeyreği için hisse başına seyreltilmiş kazancını geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 13,8 oranında artırdı ve 1,32 dolara çıkarmayı başardı. Şirketin faaliyet kârı da üç segmenti kapsayan dengeli büyüme sonucunda yüzde 8,3 arttı.

Şirketin verilerine göre ABD’deki günlük paketlerde, yüzde 6,9 oranında bir artış yaşandı. Uluslararası ihracat gönderileri hem Asya hem de Avrupa’daki güçlü büyüme ile birlikte yüzde 9,4 arttı. 2013 yılının üçüncü çeyreğine kıyasla yüzde 6,9 oranında bir artışla UPS, dünya çapında 1,1 milyar adet paket taşıdı.  

 
​UPS CEO’su David Abney, “Bu çeyrekte göstermiş olduğumuz iyi performans, pazar büyümesinin ilerisinde kalma becerimizi ve pozitif faliyet avantajımızı oluşturmakta. Müşterilerin talep ettikleri uzun soluklu çözümleri sunduğumuzdan emin olmak adına teknolojiye yatırım yapmaya ve dünya genelindeki yetkinliğimizi arttırmaya devam etmekteyiz.” diye konuştu.

Etiketler: ups, taşıma, kargo
Okunma Sayısı: 1170
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı