"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

E-ticaret markaları buluşuyor

19 Nisan 2018, Perşembe 00:54
E-Ticaret sektöründe lider isimler ve üst düzey yöneticiler, E-İhracat Platformu ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliği ile düzenlenen CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia’da bir araya geliyor.

Konferans, 26-27 Nisan 2018 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia’nın açılış konuşmalarını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci yapacak. Konferansa yerli katılımcıların yanı sıra, Uluslararası Katılımcıların ilgisi dikkat çekici. CrossBorder eCommerce Summit in EurAsiaya, Polonya, Romanya, İran, Ukrayna, Rusya ve Belarus’tan birçok firma katılım gösteriyor. CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia’nın ana sponsoru olan JollyChic, Türkiye’den Ortadoğu’ya Türk mallarını satmak için konferansa geliyor.   JollyChic Türkiye Ülke Müdürü Hothaifa Alsayed, ‘Türkiye’de üretilen ürünlere güven Avrupa ve Ortadoğu’da çok fazla. Türk ürünlerini yurtdışına satışlarının arttırmalarını sağlamak üzere 26-27 Nisan’da gerçekleşecek olan bu kongreye katılım gös- tereceğiz’ dedi.

İstanbul - Enes Özdemir

Etiketler: e-ticaret
Okunma Sayısı: 1288
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı