"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekonomik kriz seçimi etkiler

16 Haziran 2018, Cumartesi 17:46
Metropoll’ün Haziran araştırmasında Türkiye’nin en önemli sorununun ne olduğu sorulduğunda da yüzde 53,5 oranında “ekonomi” yanıtı alındı.

Metropoll araştırma şirketinin sahibi Prof. Dr. Özer Sencar, 7 Haziran 2015 öncesinde de halkın en önemli sorunu ekonomi olarak gördüğünü hatırlatıyor ve o seçimde bu yüzden iktidarı yakalayamadığını söylüyor. DW Türçe’de yer alan habere göre, 2015’te 1 Kasım’da seçimin tekrar edildiğini, 7 Haziran ile 1 Kasım arasında terör olaylarının patlak verdiğini anlatan Sencar, “Seçmen davranışını etkileyen en önemli iki faktörün ekonomi ve terör olduğunu Türkiye’de iktidarlar hep bilmiştir ve buna göre strateji geliştirmiştir. 24 Haziran’a giderken de Türkiye’de yaşanan tablo ortadadır” dedi

***

Tıklayınız:

MetroPOLL'ün ''24 Haziran'' tahminleri

Okunma Sayısı: 2046
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı