"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

En zorlu bir dönemden geçiyoruz

03 Aralık 2016, Cumartesi 10:10
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra belki de en sıkıntılı, en zorlu bir dönemden geçiyoruz. Çünkü Orta Doğu’da büyük oyun yeniden sahnede ve buradaki kaosun bize yansımaları çok büyük” dedi.

Batman’a gelen Şimşek, İş-Kur İl Müdürlüğünün ‘Haydi Gençler İş Başına’ projesinin kapanış ve ödül programına katıldı. Şimşek konuşmasında Batman Üniversitesinde düzenlenen programda konuşan Şimşek, Orta Doğu’da terör örgütleri artık devlet niteliğini yitirmiş ülkelerde istedikleri gibi at koşturduğunu belirterek “Bunların hepsi sonunda dönüyor ve başta Türkiye olmak üzere yükselişte olan ülkeleri ‘Nasıl durdururuz?’ diyorlar. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu oyunlar geçmişte çok sahnelendi” dedi.

200 yatırımcıyla telekonferans

Öte yandan Şimşek, yaklaşık 200 uluslararası yatırımcı şirketlerin üst düzey yöneticileri ile gerçekleştirdiği telekonferansta, Türkiye’deki yatırım ortamını iyileştirmeye yönelik teşvikler ve yeni yasal düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Şimşek YASED tarafından organize edilen telekonferansta ekonomi ile politik gündeme ve beklentilere ilişkin soruları da yanıtladı. 

Okunma Sayısı: 2347
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mustafa

    3.12.2016 14:18:48

    Ortadoğuda oyun kurucu olan siz değilmiydiniz şimdi kalkmış oyundan bahsediyorsunuz siz nasıl da mağdur olmuşsunuz bakalım bu masallara bu millet daha ne kadar inanacak

  • Toygar

    3.12.2016 11:51:52

    Yok canım. Abartıyosun! Teğet geçecek, teğeeet! Bak ben nediyom şimdi, teğet diyorum!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı