"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Enerji Bakanlığı 75 personel alacak: İşte başvuru tarihleri ve şartlar!

03 Mayıs 2016, Salı 10:37
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ankara'daki merkez teşkilatında görevlendirmek üzere 65 uzman yardımcısı ve 10 avukat alacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ankara'daki merkez teşkilatında görevlendirmek üzere 65 uzman yardımcısı ve 10 avukat alacak.

Bakanlığın konuyla ilgili ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, adayların uzman yardımcılığı sınavına girebilmek için ilgili fakültelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmaları ve ÖSYM tarafından geçen yıl yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda belirli puan türlerinde 75 ve üzeri almış olmaları gerekiyor.

Başvurular 16 Mayıs - 3 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak

Uzman yardımcılığı sınav başvuruları, 16 Mayıs-3 Haziran 2016 tarihlerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na yapılacak. Giriş sınavı, 20 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde sözlü gerçekleştirilecek. Boş bulunan 65 kadronun dört katı kadar aday, sınava çağrılacak.

Ayrıca, Bakanlık, ilgili sınav ve atama yönetmeliği uyarınca boş bulunan 10 adet avukat kadrosuna sözlü sınavla alım yapacak. Sınava boş bulunan kadronun beş katı kadar aday çağrılacak.

Avukatlık giriş sınavı için başvurular 16 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na yapılacak. Giriş sınavı, 15-17 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AA

Okunma Sayısı: 1591
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı