"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ertelenmiş enflasyon bütçesi

11 Aralık 2018, Salı 01:58
İyi Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Meclis Genel Kurulu’nda bugün başlayacak 2019 yılı bütçesinin Türkiye’nin içinde bulunduğu pozisyonu düzeltecek ve ülkenin gerçek ekonomik durumuyla yüzleşen bir bütçe olmadığını söyledi.

Bütçenin, orta ve dar kesimin uzun vadede, orta vadede pozisyonlarını güçlendirecek bir öngörüsü bulunmadığına dikkati çeken Tatlıoğlu, “Bu bütçe tamamen 31 Mart’a kadar toplumun pozisyonunu daha kötüleştirmeme üzerine kurulmuş, bastırılmış bir enflasyon ve ertelenmiş bir enflasyon bütçesi bu” diye konuştu. T24’ün haberine göre Türkiye’de denge bozumunu derinleştirecek bir bütçe tablosuna dikkat çeken Tatlıoğlu,  Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (ETAM)’nin 2016 yılında çocuklar üzerine yaptığı bir araştırmada bu çalışma yapıldığında yaklaşık 18 milyon çocuktan 7 milyon 510 bin çocuğun yetersiz  ısınma nedeniyle üşüdüklerinin ortaya çıktığını söyledi. 

Etiketler: enflasyon
Okunma Sayısı: 820
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı