"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Esnaf kredi değil, faizsiz destek bekliyor

19 Nisan 2021, Pazartesi 16:15
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, “Uçan bir ekonomide birkaç kilo patates soğan için millet sıraya girmez. Vicdanı olan yöneticiler de soğan patates dağıtımını şova dö-nüştürmez. Soğan patates dağıtımına resmi tören düzenlemez” dedi.

Partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendiren Kılıç, “Bir hükümet halkın en doğal gıda ihtiyaçlarını karşılayacak geçim şartlarını temin edememişse, ‘ekonomimiz uçuyor’ söylemlerinin toplumda bir karşılığı olamaz. Bayrakla patates soğan taşınıyor, törenle dağıtılıyor. Devlet görevlileri utanmadan patates çuvallarıyla fotoğraf çektiriyorlar” ifadelerini kullandı. Koronavirüs salgınında en ağır bedeli esnafın ödediğini belirten Kılıç, “Destek adı altında faizli banka kredilerine mahkûm edilen esnaf, günlük masrafını bile çıkaramıyor. Zaruri giderlerini ödeyemeyen, borçları daha da artan esnaf, ticari faaliyetlerini yerine getiremez haldedir. Esnaf kredi değil, faizsiz maddî destek bekliyor” dedi.

İstanbul – Yeni Asya

Okunma Sayısı: 691
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı