"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Et fiyatlarını indirmek için 2. silah çekildi

12 Şubat 2016, Cuma 10:41
Et ve Süt Kurumu'na et ithalatı için açılan kotanın süresi 2016 sonuna kadar uzatıldı.

Et ve Süt Kurumu'na sığır eti ithalatı için açılan tarife kontenjanının süresi 2016 sonuna kadar uzatıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Bakanlar Kurulu kararına göre, belirlenen bu tarih, bu kapsamda düzenlenen ithal lisansları için de geçerli olacak.

Aynı gazetede yayımlanan AB menşeli bazı tarım ürünleri ithalatında tarife kontenjanı uygulanması hakkında kararda değişiklik yapılmasına dair kararla, AB menşeli büyükbaş hayvan eti ithalatı altında 0202.20 gümrük tarife istatistik pozisyonu ile yer alan "diğer kemikli parçalar" ithalatının gümrük vergisi 2016 yılı için sıfırlandı.

Etiketler: et fiyatları
Okunma Sayısı: 992
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı