"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Et kuyruğu bitmedi

14 Mart 2024, Perşembe 20:52
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ucuz et satışı Ramazanın 3. gününde de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Başkentte bir günde 3 ton 288 kilogram et satışı yapıldığı açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) Ramazan ayı boyunca sürecek uygun fiyatlı et satış uygulaması, üçüncü gününde de Başkentlilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Vatandaşların, yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen sağlıklı, kaliteli ve hijyenik et ürünlerine ulaşmasını kolaylaştıran uygulamanın ikinci gününde toplam 3 ton 288 kilogram et satışı yapıldı. ABB, zorlu ekonomik şartlarda Başkentlilerin yanında olmaya devam ediyor. Başkentlilerin sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren Başkent Marketler’de Ramazan ayı sonuna kadar sürecek olan uygun fiyatlı et satışı uygulaması, üçüncü gününde de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Ankara - anka

 

Okunma Sayısı: 1250
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı