"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fahiş EFT ücretlerine yakın takip

21 Ağustos 2015, Cuma 14:54
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) EFT ücretlerini yakın takibe aldı. BDDK Başkanı Ali Akben, konuyla ilgili açıklama yaptı.

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, EFT ücretlerinin gündemlerinde olduğunu belirterek, Türkiye Bankalar Birliği ile bu konuda çalışma yürüttüklerini söyledi.

Akben, “Bu konuda bir başıboşluğu önlemek açısından, herkesin kendi kafasına göre ücret alamayacağı bir yapı üzerinde çalışıyoruz. EFT ücretlerinden ne alınıyor, maliyeti ne, niye böyle alınıyor? Yani sorunlu gördüğümüz alanlar... Oradaki dosya masrafı üzerinde zaten belirli bir oran üzerinde anlaşılmıştı. Bunları yapmayan bankalarımız var mı? Zaten biz onları tespit ettiğimiz zaman cezalarını veriyoruz” dedi.

 

Etiketler: bddk, eft
Okunma Sayısı: 1026
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı