"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fırat Kalkanı'ndan restoranlara

14 Aralık 2017, Perşembe 12:32
Marmarabirlik, ilk olarak Fırat Kalkanı operasyonuna katılan askerler için hazırladığı küçük ambalajlı zeytini tüketiciyle buluşturacak. Birlik, 2 milyon euro yatırım planlıyor.

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik), Fırat Kalkanı Harekatı sırasında Türk askerinin kumanyasında kullanılmak üzere hazırladığı küçük ambalajlardaki zeytini tüketiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Yeşil ve siyah 3 adet zeytinden oluşan 11 gramlık ve 7 adet zeytinden oluşan 20 gramlık ambalajlardaki üretim için makine ve ekipman alımını tamamlayan Marmarabirlik, yatırımını 3 ay içinde tamamlamayı planlıyor.

Birlik, tek porsiyonluk ambalajlardaki zeytinlerle askeri birliklerin yanı sıra ramazan ayında sahur ve iftar sofralarıyla okul kantinleri, otel, restoran, simit ve kahvaltı salonlarına girmeyi hedefliyor.

Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan askerlerin kumanyasının, kendileri için önemli bir başlangıç olduğunu dile getiren Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, konuya ilişkin şöyle konuştu:

"11 ve 20 gramlık ambalajlardaki üretimimizin çıkış sebebi aslında Fırat Kalkanı Harekatı ile başlayan süreçti. Bu konuda tabii gelecek vadeden bir ürün olduğunu gördüğümüz için geçtiğimiz haftalarda aldığımız kararla birlikte toplamda 2 milyon euroluk bir yatırım planımız var."

AA

Etiketler: zeytin, marmarabirlik
Okunma Sayısı: 1588
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı