"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

G20 Enerji Bakanları İstanbul'da toplanacak

30 Eylül 2015, Çarşamba 16:10
İlk kez düzenlenen ve Türkiye'nin evsahipliğinde gerçekleşecek G20 Enerji Bakanları Toplantısı, 1 Ekim'de İstanbul'da başlıyor.

Dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alan 19 ülke ile Avrupa Birliği Komisyonundan oluşan G20'nin enerji bakanları, tarihte ilk kez bu yıl, Türkiye'nin dönem başkanlığında 1-2 Ekim tarihlerinde İstanbul'da toplanacak.

İstanbul Grand Tarabya Oteli'nde gerçekleşecek toplantıda, ilk gün Sahraaltı Afrika Ülkelerinde Enerjiye Erişim Konferansı yapılacak.

İkinci gün ise üye ülkelerin enerji bakanlarının katılımıyla küresel enerji politikaları ile Paris İklim Zirvesi öncesinde küresel ısınma ve çevre sorunlarının ele alınması bekleniyor.

AA

Etiketler: enerji bakanlığı
Okunma Sayısı: 1515
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı