"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazeteler krizde: 7 gazete bugün çıkmadı

02 Eylül 2018, Pazar 20:30
Birçok gazete döviz fiyatlarındaki artışın kâğıt fiyatlarını vurması sonrası krize girerken, İzmir’de 7 mahalli gazete Pazar günleri çıkmama kararı aldı.

Kâğıt fiyatlarındaki artış sonrası krize giren gazete ve dergiler ilk iş olarak fiyatları yükseltti. Bu adımın gazetelere nasıl yansıyacağı merak konusu olurken, İzmir’de yayıncılık yapan 7 mahalli gazete, bundan sonra Pazar günleri çıkmama kararı aldı. Halktv’nin haberine göre, aralarında İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne ait 9 Eylül, Ege Telgraf, Haber Ekspres, Yenigün, İlk Ses, Yeni Bakış ve Ticaret’in de bulunduğu gazetelerin bundan böyle Pazar günleri okuyucularıyla buluşamayacakları bildirildi. 

9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Attilâ yaptığı açıklamada, “Ekonomik sıkıntılar, doviz kurundaki artış ve ve gazete kâğıdı ithalatındaki zorluklar yüzünden artık Pazar günleri yayımlanmayacaklarını” söyledi.

Etiketler: gazete, basın, kriz
Okunma Sayısı: 6124
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    3.9.2018 09:00:25

    amaç bu zaten.hasıl oldu.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı