"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Geçici' iş kuyruğu!

30 Nisan 2018, Pazartesi 19:22
Zonguldak’ta, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 6 aylık süreyle istihdam edilecek 900 geçici işçi için açılan kadroya başvuruda bulunmak isteyenler, mesai başlamadan Çalışma ve İş Kurumu önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Zonguldak’ta Valilik, Kaymakamlıklar, Müftülükler, Kültür Müdürlükleri, Gençlik ve Spor Müdürlükleri, Gökçebey Fidanlık Orman İşletmesi gibi çeşitli kurumlarda 6 ay süreyle çalıştırılmak üzere, 900 geçici işçi için TYP kontenjanı açtı. Bugün başlayan başvurularda, mesai öncesi Çalışma ve İş Kurumu önünde uzun kuyruk oluştu. Kurum önünde metrelerce uzayan kuyrukta bekleyen adaylar, iş başvurusu yapmak için bekledi.

DHA

Etiketler: zonguldak, iş kuyruğu
Okunma Sayısı: 1242
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı