"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genç çiftçinin isyanı: ''Birileri bizi kandırıyor ama devletimizi daha çok kandırıyor''

06 Haziran 2018, Çarşamba 22:46
Genç çiftçi projesi kapsamında çiftçiye verilen hayvanlar tepki çekmeye devam ediyor.

TİGEM’in belirlediği aracı bir şirket tarafından genç çiftçilere dağıtılan hayvanların vasıfsız olması dikkat çekerken, ortaya çıkan görüntüler projenin çiftçiyi desteklemekten ziyade aracı firmaları destekler hale geldiğini gözler önüne serdi. Genç çiftçi projesi kapsamında kardeşine çıkan damızlık hayvanların videosunu çekerek paylaşan Sinop’tan Recep Öztürk, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a seslenerek, genç çiftçi projesi kapsamında çiftçinin ve devletin dolandırıldığını belirtti. Proje kapsamında kardeşine verilen 6 baş damızlık hayvanın damızlık sıfatı taşımadığını ve 30 bin lira hibe karşılığında verilen hayvanların maksimum değerinin 13 ila 14 bin lira arasında olduğunu vurgulayan Öztürk, “Cumhurbaşkanıma ve Başbakanıma sesleniyorum. Bu işe kulak versinler. Birileri bizi kandırıyor ama devletimizi daha çok kandırıyor.” dedi.

Etiketler: çiftçi
Okunma Sayısı: 1381
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı